отпечатайOn-line консултиране

Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56

Въпрос:Здравейте, как мога да разбера факултетния си номер, прекъснал студент съм.
Отговор:Здравейте, може да разберете факултетният си номер на место в отдел "Студенти"
Консултант:М. Тодоров

Въпрос:Здравейте, моля ви да ми кажете от къде може да видя факултетен номер на студент, приет 2000 г.Предварително благодаря!
Отговор:Здравейте, може да разберете факултетният си номер на место в отдел "Студенти"
Консултант:М. Тодоров

Въпрос:Здравейте, Завършил съм семестриално специалност "История" , бакалавър в Софийски университет. Остава ми само полагане на държавен изпит. Възможно ли е да се прехвърля в НБУ?
Отговор:Здравейте, може да се преместите в НБУ чрез заявление до ректоа, което да подадете в отдел "Студенти" на НБУ. Необходими документи за това са академична справка от СУ, диплома за завършено средно образование и лична карта.
Консултант:М. Тодоров

Въпрос:Здравейте! Колко години се пазят студентските права в НБУ?
Отговор:Здравейте, правата на вашият випуск се пазят пет години за бакалаври и три години за магистри. За студенти от магистърска програма “Право” периодът е шест години. За студенти от магистърска програма “Архитектура” периодът е седем години
Консултант:М. Тодоров

Въпрос:Зрдравейте, бих искала да разбера колко точно време се запазват студентските ми права и мога да защитя магистърска теза. Семестриално съм приключила, но имам 2 предмета, за които не съм взела кредити все още. Губя ли студентските си права, заради забавянето?
Отговор:Здравейте, студентските права на студент се пазят до изтичане на дипломантскиат семестър на студентът при положение, че няма прекъсване от страна на студентът. Може да погледнете наредба за студента Чл.17 : http://www.nbu.bg/PUBLIC/IMAGES/File/normativni%20documenti%202011/II.T.3/3._NS_31.03.2015.pdf За повече информация от носно защита може да се обърнете към департамента на вашата специалност.
Консултант:М. Тодоров

Въпрос:Kak moga da pazbera koi kurs pri koi prepodavatel e?
Отговор:Здравейте, във вашият e-student може да видите всеки един ваш курс от кой преподавател се води. За курсове от други специалности може да видите тук: http://ecatalog.nbu.bg/Default.asp?V_Year=2015
Консултант:М. Тодоров

Въпрос:Здравейте! Искам да Ви попитам какви са предстоящите срокове за предаване на бакалавърски тези и защитите им за бакалаврите по икономика (финанси)и по- точно има ли възможност да защитя още този семестър, ако предам тезата си в близките дни?
Отговор:Здравейте, за всички въпроси относно дипломирането и дипломни защити може да се обърнете към съответния департамент. Във вашия случай с департамент икономика може да се свържете на тел.: 02/8110 604 или на место в сградата на НБУ корпус 2, офис 604
Консултант:Мирослав Тодоров

Въпрос:Здравейте. Трябва ми обща справка с печат от отдел "Студенти". За колко време се изважда, плаща ли се и какво е работното време на отдел "Студенти"?
Отговор:Обща справка се издава веднага и е безплатна. Работно време на отдел "Студенти" е от 08:00 до 19:30
Консултант:Мирослав Тодоров

Въпрос:Здравейте! Налага ми се да замина на работа в чужбина, както всяка година, но тази трябва да е средата-края на май месец. Мога ли да изкарам оценките, които са ми необходими и да не се явявам на изпитите юни месец? А да отложа някой от курсовете за есенния семестър възможно ли е? Благодаря за времето!
Отговор:Здравейте, можете да изкарате изпитите по-рано като подадете заявление до декана на факултета на место в отдел "Студенти". Може да отложите изпитите си и следващият семестър да се разберете със преподавателите и чрез индивидуални протоколи да си изкарате пропуснатите изпити.
Консултант:Мирослав Тодоров

Въпрос:Добър ден . На коя дата пред юни месец е защитата на маг. теза по Банков Мениджмънт . Къде да намеря графика за изпита ?
Отговор:На този въпрос могат да Ви отговорят колегите от администриращи МП "Банков мениджмънт" - Даниела Александроваe- daniela.aleksandrova@ibi-bg.comтел.: 980 56 39
Консултант:Нина Симеонова


Вашето име:
Въпрос: