отпечатайOn-line консултиране

Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56

Въпрос:Здравейте! Имам следния проблем явих се на изпит,а преподавателя не е ме нанесал оценката по електронен път и оттам липсва и в общия протокол,където пише че нямам оценка какво трябва да направя като преподавтаеля не отговаря на пощата си ? Възможно ли и е от отдел студетни да ми дадат някакъв телефон във връзка с него
Отговор:Здравейте, Свържете се с програмният Ви директор. Приятен ден!!!

Въпрос:Здравейте,при класирането за бакалавърска програма взема ли се предвид процентилът от ТОП?
Отговор:Здравейте, Не взимат се само резултатите от ТОП теста но като точки не като процент. Приятен ден!!!

Въпрос:Къде мога да видя по колко човека се приемат в дадена специалност?
Отговор:Здравейте, Такава информация не се обявява публично. Приятен ден!!!

Въпрос:Здравейте! Искам да попитам какво работното време на касата ?
Отговор:Здравейте, от понеделник до петък от 9:00 до 16:30 часа Приятен ден!!!

Въпрос:Бих искал да попитам мога ли да се запиша за тази година като съм изпуснал срока за двата семестъра и трябва ли да плащам с лихви?
Отговор:Добър ден, можете да се си заплатите пролетния семестър,но с 50% увеличение Приятен ден!!!

Въпрос:Бих искал да попитам мога ли да се запиша за тази година като съм изпуснал срока за двата семестъра и трябва ли да плащам с лихви?
Отговор:Добър ден, можете да се си заплатите пролетния семестър,но с 50% увеличение Приятен ден!!!

Въпрос:Здравейте, искам да попитам до кога е срока за записване на приемните изпити по архитектура? И как се осъществява процедурата по прехвърляне във Вашия университет от ТУ в Австрия?
Отговор:Здравейте Трябва ви академична справка от университета преведена и легализирана,диплома за средно образувание и лична карта. Набавените документи ги донасяте в студентски информационнен център.Попълва се едно заявление до Ректора и след удобрението му се записвате. Приятен ден!!!

Въпрос:Здравейте, Завърших семестриално бакалавърска програма и бих желал още тази есен да запиша магистратура в НБУ без да съм дипломиран бакалавър все още. Бихте ли ми казали какъв е максималният брой невзети кредити, при който мога да запиша магистърска програма? Приятен ден
Отговор:Здравейте, ако можете да запишете магистратура ако не сте си взели 3 кредита,като се водите курсист през първия семестър. Приятен ден!!!

Въпрос:Добър ден! При промяна на разпределението на курсовете по семестри как мога да разбера новия учебен план на програмата?
Отговор:Здравейте, за повече информация можете да получите от вашия програмен директор. Приятен ден!!!

Въпрос:Здравейте, информацията в сайта актуална ли е?
Отговор:Здравейте, разбирасе информацията в сайта ни се обновява постоянно. Приятен ден!!!


Вашето име:
Въпрос: