отпечатайOn-line консултиране

Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56

Въпрос:Здравейте, При среден успех от обща справка по слаб от Добър 4 , какво следва - държавен изпит или защита на дипломна работа? Приятен ден.
Отговор:Здревейте, Сържете се с програмния Ви директор за по подробна информация. Би трябвали да се явите на държавен изпит както е изискването на университета. Приятен ден!!!

Въпрос:Здравейте:)Интересува ме в рамките на колко дни се възстановяват парите за първия семестър със студентски кредит?
Отговор:Здравейте, Това с определя от определената банка от която е студентският кредит. Приятен ден!

Въпрос:Здравейте! Как мога да запиша майнър програма?
Отговор:Здравейте, Документи за записване на майнър програма се подават в Бакалавърски факултет, след покриване на необходимите изисквания.
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, искам да попитам защо оценката ми от курсовата работа по BAEB406D Международна икономика е нанесена в moodle, а в e-student нямам такава нанесена оценка по съответния предмет. Трябва ли да направя нещо или да изчакам още, за да се нанесе и да взема кредитите по този предмет... ПС това е единствения предмет, по който нямам нанесена оценка. Благодаря предварително
Отговор:Здравейте. Моля обърнте се към преподавателя или към програмният Ви директор. Приятен ден.

Въпрос:Здравейте, каква е процедурата по прехвърляне от една специалност в друга? Налага ли се повторно явяване на ТОП и признава ли се завършената година при едно евентуално прехвърляне? Благодаря.
Отговор:Здравейте, Трябва да сте си взели всички изпити и да имате успех над 4.00 за да се прехвърлите в специалността която желаете. Подавасе заявление до декана на ФБО и след одобрението му се прехвърляте. Не е нужно да се явявате на ТОП тест. Приятен ден.

Въпрос:Здравейте! Завърших семестриално програма "Право" и записах онлайн дипломантски семестър (есенен 2013/ 2014 г.), като не съм записвала допълнителни курсове, но системата показва "сума за плащане" за въпросния семестър в размер на една семестриална такса. Какво следва да направя, имайки предвид, че този семестър следва да е безплатен? Благодаря предварително.
Отговор:Здраейте, Дипломантски семестър се записва само в отдел "Студенти",не електронно. Този семестър е безплатен. Приятен ден!!!

Въпрос:Здравейте, идвам от колеж и преди 2 семестъра записах самостоятелна работа в повече (събрал съм 12 кредита от сам. раб. през семестъра) не я карах и сега в общата справка ми излиза 3 не взети кредита мога ли да я изтрия чрез отдел студенти и тя ще попречили при дипломирането ми ако не я изкарам.
Отговор:Здравейте, ако това е самостоятелна работа която е задължителна,да ще Ви попречи за дипломиране. Приятен ден!!!

Въпрос:Здравейте,имам няколко въпроса: -Мога ли да ползвам намаление на таксата,ако запиша едновременно два семестъра,например 5 и 7? -Студентка съм дистанционно обучение в Пловдив.Бих ли могла да се прехвърля редовно обучение в София и ако да,необходимо ли е да съм си взела всички предишни изпити? -Оценките ми се формират от два компонента-казус и тест.Ако имам положителна оценка само по едното и имам желание да се явя на поправка,нужно ли е да полагам и двата? Благодаря предварително.
Отговор:Здравейте, Да ако запишете два семестъра в един има процентно намаление на семестриалната такса. Можете да се прехвърлите в НБУ София редовна форма на обучение,но трябва да сте си взели всички изпити. Приятен ден.

Въпрос:Здравейте, за да се явя на поправка по компютри в есенната сесия през септември, кога и къде трябва дасе запиша и до кога трябва да платя таксата за изпит? Благодаря!
Отговор:Здравейте, все още няма точни дати за поправителна сесия есента. Приятен ден.

Въпрос:Здравейте,на 19.07.2013г трябва да защитя бакалавърска теза. Името ми обаче не е в списъка на явяващите се, предполагам, че е станала грешка. Ще съм благодарна да проверите, защото не успявам да се свържа с програмния директор.
Отговор:Здравейте, Ви заплатили ли сте си таксата за явяване на дипломна защита. За повече информация моля свържете се с колегите от отдел"Студенти",или с програмния директор. Приятен ден!


Вашето име:
Въпрос: