отпечатайOn-line консултиране

Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56

Въпрос:Искам да попитам за координати на доц. Панайотов (организационно поведение) и на доц. Радев (стратегически мениджмънт) Благодаря предварително!
Отговор:Здравейте, За координати на преподаватели можете да се обърнете към секретар на Вашата програма или програмен директор. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Добър ден, искам да попитам за координати на следните преподаватели: д-р Галина Куртева ( Вселената, наречена Китай) доц. д-р Димитър Зашев (граждани и гражданско общество) Анна Кръстева (политология) проф. Калинов (статистика) Благодаря предварително
Отговор:Здравейте, За координати на преподаватели можете да се обърнете към секретар на Вашата програма или програмен директор. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, Къде мога да намеря датите за всички изпити през сесията за специалност Мрежови технологии (на английски език) Живея в чубжина, завършил съм семестриално но имам останали няколко изпита? Благодаря предварително.
Отговор:Здравейте, За координата на преподавателите за оставащите Ви изпити, както и за дати на сесията, можете да се обърнете към програмен директор на програмата. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, може ли да дадете малко информация, относно връчването на дипломите? На 24 май ще се състои ли церемонията и необходимо ли е предварително записване?
Отговор:Здравейте, Ако желаете да си вземете дипломата на официална церемония е необходимо да се запишете предварително. За записването и датата на самата церемония, можете да получите информация на телефони 02/8110211 и 8110251. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Zdraveite,interesuva me kak e dobre da se otpechata diplomnata rabota s tvurdi koritci ili ... ? Kolko kopiq trabva da se predat obshto?
Отговор:Здравейте, Обърнете се към Вашия програмен директор, за да каже изискванията на програмата. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, Бихте ли ми казали за ДО, писмен изпит по Английски език B1.2 равнява ли се на Английски 4-та част? Тоест при преминат успешно изпит това означава ли, че студентът покрива всички ппредишни нива и получава всички кредити накуп по езика. Благодаря Ви!
Отговор:Здравейте, Да, писмен изпит по Английски език B1.2 се равнява на Английски 4-та част и с успешното му взимане покривате предишните поднива. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, искам да попитам, дали съм редовен студент като не съм си взела държавния изпит? Мерси
Отговор:Здравейте, Имате статут на редовен студент, когато имате записан и платен настоящ семестър, т.е. пролетен 2013/2014 г. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, интересува ме колко кредита са необходими за дипломиране, спец. Информатика, тъй като гледах в общата информация не е упоменато? Възможно ли е с предоставяне на удостоверение за стаж или препоръка да се вземат кредитите за стаж и колко са те?
Отговор:Здравейте, Кредитите необходими за дипломиране в бакалавърска програма са 240 или 8 семестъра по 30 кредита. Относно стажа е необходимо да се обърнете към програмен директор. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, Интересува ме след като съм завършила семестриално и съм заявила тема за Магистърска теза, в какъв срок мога да се явя на защита? Благодаря!
Отговор:Здравейте, Датите за защита на магистърска теза се определят от програмен директор, който ще може да Ви каже в какви срокове трябва да си предадете разработката, за да се явите на защита. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, Завършил съм семестриално магистърска програма Филмово и ТВ Изкуство през 2007 година, като ми остава само да се дипломирам с филм. Как стои въпросът със студентските ми права,възможно ли е да бъдат изгубени и трябва ли да се подава молба, за да бъдат удължени? Благодаря!
Отговор:Здравейте, Необходимо е да се свържете с програмен директор, на който да предоставите обща справка за взетите изпити, след което можете да определите дата за защита. Не е необходимо да се подава молба за удължаване на студентски статут. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова


Вашето име:
Въпрос: