отпечатайOn-line консултиране

Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56

Въпрос:Здравейте, бих искала да попитам кога е крайният срок за подаване на заявленията за смяна на специалността?
Отговор:Здравейте, Заявление за смяна на специалност е добре да бъде подадено след като в общата ви справка са излезли оценките от всичките ви изпити. За прехвърляне в друга специалност е необходимо да сте взели всички изпити успешно, да имате успех най-малко 4.50 и да имате една академична година в текущата специалност. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте! Имам следния казус - прекъснала съм обучението си, в момента искам да продължа, като прехвърля майнър специалността си като основна. ВЪзможно ли е да запиша летен семестър?
Отговор:Здравейте, Препоръчвам Ви да се обърнете към отдел "Студенти", където да проверят актуалното Ви състояние, след което вече може да се прецени какви стъпки да предприемете. Възможно е да подновите обучението си, но е необходимо първо да се подаде заявление до декана на съответния факултет. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, бихте ли ми казали какво е приемното време на доц. д-р Димитрина Полимирова-Николова и евентуално телефон за връзка по време на приемното време? Благодаря!
Отговор:Здравейте, За приемно време на преподаватели и програмен директор можете да се обърнете към секретар на вашия департамент или програма. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте в периода 2007/2008 бях ваш студент, но прекъснах следването си. Искам да ви попитам дали има възможност за възстановяване на студестските права? Благодаря ви предварително!
Отговор:Здравейте, Има възможност за възстановяване на студентски права. За целта е необходимо да се обърнете към отдел "Студенти", където се подава заявление за възстановяването им. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, интересува ме резултатите от ТОП тестовете за колко време важат; например, ако съм кандидатствала миналата година, но не съм се записала, тази година ще важат ли все още?
Отговор:Здравейте, Резултатът от ТОП теста важи две последователни академични години, т.е. вашият резултат от миналата година е валиден. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, Бихте ли ми казали до колко дни след изпи трябва да имам нанесена оценка от преподавателя. Понеже на 29.04.14 бях на изпит по финанси на предприятието при Емил Калчев и се още нямам нанесена оценка.
Отговор:Здравейте, Кога ще излезе оценката в общата ви справка зависи от преподавателя. Преподавателите връщат протоколите в съответния факултет, след което биват затворени и вие можете да видите оценката си в e-student. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, бих искала да попитам, тъй като в момента изчаквам да ми се издаде диплома за бакалавър в НБУ, а ми е необходима бележка, която удостоверява, че съм завършила вече, какъв е реда за нейното издаване и заявява ли се предварително, или директно мога да я поискам от отдел "Студенти"? Благодаря предварително!
Отговор:Здравейте, Можете да вземете лично уверение за завършена бакалавърска степен от отдел "Студенти", като то се издава веднага и не е необходимо да се заявява предварително. Хубав ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, искам да попитам как мога да си сменя специалността?
Отговор:Здравейте, Можете да смените специалността си след взета успешно една академична година и взети успешно всички изпити, като успехът трябва да е най-малко 4,00. Ако отговаряте на тези условия, пускате заявление до декана на съответния факултет, в което посочвате в коя програма искате да се прехвърлите. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:здравейте,искам да попитам дали индивидуалните протоколи важат 3 дни извън сесията както преди?
Отговор:Здравейте, Индивидуален протокол може да се разпечата от E-student и важи до взимането на изпита. Хубав ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Може ли да се кандидатства в НБУ само по документи(диплома за среднно) Без приемен изпит?
Отговор:Здравейте, Кандидатстването в НБУ е с кандидат-студентски изпит - ТОП, както и със специализиран изпит за програми, които го изискват. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова


Вашето име:
Въпрос: