отпечатайOn-line консултиране

Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56

Въпрос:Здравейте, има ли някакъв лимит невзети изпити за записване на следващ семестър , както и срок за взимането им?
Отговор:Здравейте, Няма лимит на невзетите изпити, както и срок за взимането им, но не е препоръчително да се бави взимането им. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, ако не ми достигат кредитите или имам невзет изпит от общообразователните курсове имам ли възможност да смена специалността след първата академична година?
Отговор:Здравейте, Условието за прехвърляне в друга програма е да бъдат взети успешно всички изпити от първата академична година. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, какво трябва да направя, ако съм завършил през 1997 година семестриално само, но ми остават 3 не взети изпита?
Отговор:Здравейте, Необходимо е да вземете успешно изпитите и да се свържете с програмен директор, за да проверят статуса ви. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, за да запиша майнър програма след втората година,знам че трябва да съм взела всички кредити от предните две години, но при условие че съм се отказала от английски C1 и не съм получила кредитите си от него означава ли че няма да мога ?
Отговор:Здравейте, Ниво английски език С1 не е задължително по учебен план, затова няма да е пречка за записване на майнър програма. Необходимо е да имате ниво В2. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Завършила съм семестриално археология в СУ през 2012г., но имам един не взет изпит и не мога да се дипломирам.Има ли възможност да се прехвърля в НБУ и да довърша образованието си и ще ми се признаят ли всички изпити?
Отговор:Здравейте, Можете да се прехвърлите в НБУ, като необходимите документи са академична справка от СУ, диплома за средно образование и лична карта. Относно акредитацията на курсовете, решението се взима от програмен директор на програмата, в която искате да се прехвърлите. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, има ли вариант за разсрочване на плащането на първата семестриална такса на новоприет студент?
Отговор:Здравейте, Моля, да се обърнете към колегите от отдел "Кандидат-студенти" - тел. 02/8110265. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Добър ден! Кога е поправителната сесия и трябва ли да подавам молба до декана,за да се явя или с индивидуалните протоколи лично с професорите да се арещна?
Отговор:Здравейте, Няма точно определен период за поправителна сесия. Невзетите изпити се взимат с индивидуален протокол и договорка с преподавателя. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Живея и работя в гр.Варна. Имам диплома за завършено висше образование степен професионален бакалавър на Медицински колеж-Варна - Медицинска сестра. Интересува ме магистърска степен - Клинична психология - психоаналитична перспектива. Възможно ли е дистанционно обучение, условия за прием, колко семестъра продължава и цената за целия курс на обучение? Благодаря предварително!
Отговор:Здравейте, Можете да се обърнете към локален център Варна на адрес ул. "Мусала" No.8, (срещу хотел "Лондон / Мусала") и телефон 052/ 63 14 27, както и на телефони 02/8110401, 8110271 (Департамент "Когнитивна наука и психология"), където да ви дадат пълната информация. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, имам да взимам изпит по компютърни умения(word, power point, excell), за който съм се явила на едното контролно(word) преди две годни с оценка 5.5. Сега видях в Moodlе, че съм изпуснала срока (21и май) за явяване на второто контролно(power point & excell), но има втора дата за тези, които имат повече от 3.5 резултат от първото контролно и биха могли да се явят на 28ми май. Това важи ли и за мен, макар, че съм полагала първо контролно преди толкова време? Или трябва да се явя на комплексен изпит на друга дата?
Отговор:Здравейте, Можете да се обърнете към гл. ас. д-р Стела Атанасова на телефон 02/ 8110 182. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, Изисква ли се някакво покрито сертификатно ниво по френски език (DELF/DALF) за прием в майнър програмата Романистика? Благодаря за отделеното време.
Отговор:Здравейте, Моля, обърнете се към програмен директор на програма "Романистика", тел. 02/ 8110371. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова


Вашето име:
Въпрос: