отпечатайOn-line консултиране

Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56

Въпрос:Здравейте, мога ли да кандидатствам да стипендия с успех от настоящия семестър 5.40 и взети всички изпити от началото на обучението ми?
Отговор:Здравейте, С този успех можете да кандидатствате за ЕСФ стипендии. За стипендиите на НБУ се обърнете към Татяна Иванова на телефон 02/8110213. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, Интересува ме какъв е кандидат студентския изпит за бакалавърските програми Информационни технологии и Информатика. Благодаря предварително,
Отговор:Здравейте, Кандидат-студентският изпит за всички програми в НБУ е ТОП тест или тест по общообразователна подготовка. Можете да го разгледате на следния линк http://www.nbu.bg/index.php?l=3805. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте! Уча 2-ра година специалност "Театър". Записана съм за 2-ри семестър,но бях бременна и поради усложнения ми се наложи да бъда на легло в последните месеци от бременността. Съответно нямах възможност да посещавам и лекции.Сега някои от преподавателите не са ме оценили,понеже не съм имала нужното присъствие ,за да ми се постави оценка. Може ли да ми кажете какво трябва да направя в случая ?
Отговор:Здравейте, Необходимо е да се свържете с преподавателите и да се разберете за дата и начин по който да бъдете изпитана с индивидуален протокол. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:kak da si sazdam papka v student?
Отговор:Здравейте, Обърнете се към отдел "Информационни технологии" на телефони 02/ 8110572 и 8110377. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, В момента съм студентка в Канада, но бих искала да се прехвърля в НБУ. Завършила съм 3 години бакълавър тук,специалност Бизнес Администрация, и искам да се прехвърля в същата програма. Можете ли да ми кажете какви са условията, необходимите документи, крайните сроковете за подаването им и признават ли се вече взетите изпити? Благодаря предварително!
Отговор:Здравейте, Необходимо е да представите академична справка или диплома, които да са преведени и легализирани, както и диплома за завършеното ви средно образование и лична карта. Така необходимите документи се подават в Студентски информационен център заедно със заявление до ректора на НБУ. Добре е документите да бъдат подадени в рамките на месец юни, за да има възможност да ви се направи акредитация на вече взети курсове и да имате възможност да започнете обучението си на равно с останалите студенти в НБУ. Акредитацията на курсовете зависи от програмен директор - той преценява кои могат да бъдат признати и кои не. Хубав ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, завършвам втората си година в специалност Психология успешно, но желая да се прехвърля в друга специалност. Трябва да се обърна към директора на програмата, която смятам да избера нали? И ако не то към кого? Благодаря!
Отговор:Здравейте, Да, трябва да се обърнете към директора на програмата към която сте се насочил, след което е необходимо да се пусне заявление до декана на съответния факултет за одобрение на прехвърлянето. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здпавейте, завършила съм семестриално и съм положила успешно всички изпити. Мога ли да генерирам справка за тези изпити от Moodle, която да входирам заедно с молба за защита на магистърска теза? Другата ми възможност е да получа тази справка от Учебен отдел, но нямам възможност да дойда. Благодаря.
Отговор:Здравейте, Можете да получите справка с подпис и печат от Студентски информационен център, който работи от 8:00 часа до 19:30 часа от понеделник до петък и от 9:00 часа до 14:30 часа в събота. Хубав ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте , интересувам се каква е процедурата в ситуация в която оставиш изпит за следващ семестър ?
Отговор:Здравейте, Необходимо е в последствие да се явите с индивидуален протокол на изпит след договорка с преподавател. Хубав ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, новоприет студент съм и искам да сменя курсовете, които ги записах. Кога най-рано може да се осъществи това?
Отговор:Здравейте, Имате възможност да го направите и сега в отдел "Студенти" или E-student. Хубав ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Добър ден! бях студент в НБУ (2009-2012г.)и прекъснах следването си за да се върна в държавата ми.Бих искал да прехвърля оценките ми в друг университет в друга държава.От къде мога да получа този документ? Благодаря Ви предварително!
Отговор:Здравейте, Можете да получите академична справка от отдел "Студенти". Хубав ден!
Консултант:Силвия Борисова


Вашето име:
Въпрос: