отпечатайOn-line консултиране

Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56

Въпрос:Здравейте, къде мога да видя минимални и максимални балове на приетите студенти за минали години?
Отговор:Здравейте, Баловете от минали години не остават публикувани на сайта на университета. Можете да погледнете баловете на приетите кандидат студенти от класирането м. май, тази година. Имайте в предвид, че баловете зависят от кандидатстващите студенти и за всяко класиране може да има разлика. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, възможно ли е да не съм записала предмет, който е от задължителните за програмата?
Отговор:Здравейте, Ако имате съмнение за записаните от вас курсове, се обърнете за консултация към програмен директор. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Два от курсовете,които съм записала се дублират,като часове,какво трябва да направя
Отговор:Здравейте, Ако курсовете са за следващият есенен семестър 2014/2015 г., можете да си промените групите за съответен курс, ако се предлагат такива. В случай, че не се предлагат различни групи, се обърнете към програмен директор. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, в справката за здравното осигуриаване допуснах грешка по невнимание и не знам как да я оправя/вместо неосигурен от НБУ натиснах осигурен/, моля да ми помогнете да поправиа грешката. Благодаря Ви предварително /12.06.2014г
Отговор:Здравейте, Заповядайте в отдел "студенти', където да си попълните нова здравна декларация и да ви бъде коригирана текущата. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте и предварително благодаря за информацията! Два пъти квотите по Проект "Студентски практики" се изчерпват буквално "под носа ми". Предстои ми да завърша семестриално, а нереализираната студенстка практика по Проекта ще спъне и забавни явяването ми на държавен изпит. Към днешна дата не е ясно кога и дали изобщо ще бъдат отпуснати нови квоти от МОН. Възможна ли е Адекватна Алтернатива на студентската практика по Проекта? (например акредитиране на неплатен стаж във външна организация, проведен извън Програмата "Студенстски практики", или друга адекватна дейност, в която мога да се включа)? Благодаря!
Отговор:Здравейте, Обърнете се към колегите от Център за качествено и кариерно развитие. Телефоните са: 02/8110141 и 8110131. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, Приет съм 1999г. поведенчески науки.След втори курс прекъснах и през 2007г. продължих в трети курс,където приключих с невзети изпити,като не записах четвърти курс. Има ли възможност да се прехвърля в програма,която има дистанционна форма на обучение(Управление и Бизнесадминистрация)? Ще ми се зачетат ли кредити от курсове,които съм взел предишните курсове ? С Уважение, Цветан Солаков
Отговор:Здравейте, Моля, консултирайте се с програмен директор на програмата, която сте избрал. След това можете да подадете заявление за възстановяване на студентски права и смяна на програма. Кои курсове могат да бъдат признати, определя програмен директор. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте,през септември тази година завършвам бакалавър психология във Варненски свободен университет и искам да продължа магистратура по клинична психология,интересува ме какви са възможните форми на обучение, колко семестъра е срока на обучението и каква е семестриалната такса. Също искам да попитам, ако не ми издадат академична справка от университета до края на септември, ще мога ли да кандидатствам през октомври. Благодаря.
Отговор:Здравейте, Срокът за кандидатстване в магистърски програми е от 02.06.2014 г. до 28.09.2014 г. Ако не успеете можете да се свържете допълнително с нас, за да ви уведомим дали ще има допълнителен прием. Срокът на обучение в магистърски програми е три семестъра, като таксата е 1200 лв. на семестър. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте. Искам да попитам, ако някой се е записал online за 2 семестър и след това не е влизал в лекциите и не е платил.. Трябва ли да плаща нещо.
Отговор:Здравейте, Моля, обърнете се към отдел "Студенти", за да видят статута ви и да ви дадат коректна информация. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Приемното време на преподавателите остава ли същото и по време на сесия? Благодаря предварително.
Отговор:Здравейте, Приемното време на преподавателите остава същото до 20.07.2014 г. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте. Записах една магистратура,но не покрива очакванията ми. Бих ли могъл да се прехвърля в друга специалност и губя ли вече внесената такса за семестъра? Благодаря.
Отговор:Здравейте, Имате възможност да кандидатствате за нова програма или да подадете заявление за смяна на програма. Семестриалната такса е вече усвоена към текущата ви програма и не може да бъде прехвърлена към нова. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова


Вашето име:
Въпрос: