отпечатайOn-line консултиране

Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56

Въпрос:Здравейте,студен съм втора година и искам да се прехвърля в друга специалност, но имам един невзет изпит! Трябва ли сега да зипиша пети семестър и ако Октомври си взема изпита ще мога ли да се прехвърля?Също така искам да Ви попитам какъв трябва да ми е усеха (в сайта пише,че трябва да е минимум 4)?
Отговор:Здравейте, Можете да се прехвърлите в друга специалност след успешно взета една академична година и минимален успех 4,00. Във вашият случай е добре да се консултирате с програмен директор на новата специалност, за да разберете дали има възможност да се прехвърлите. Можете да вземете изпита и по-рано с индивидуален протокол след договорка с преподавателя, като по този начин ще можете да се прехвърлите от началото на есенен семестър 2014/2015 г. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте,семестриално завършила съм и в момента пиша бакалаварската си теза и искам да я защитя колкото се може по бързо.Възможно ли е да се явя на индивидуална защита,каква е процедурата и колко се заплаща?Благодаря предварително!Лек ден!
Отговор:Здравейте, Обърнете се към програмния ви директор, за да ви каже дали на този етап има възможност за индивидуална защита. Таксата за защита на бакалавърска степен е 100 лв. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, трябва ли да имам първо оценка от общия протокол, за да ми се изчислят взетите кредити?
Отговор:Здравейте, За да бъдат взети кредитите за даден семестър е необходимо да има оценка в общия протокол, която да е видима в общата ви справка. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Сега няма как да се явя на два изпита и искам да попитам дали мога да ги взема през октомври,тъй като съм дипломант и разбрах, че мога да карам задължителни изпити всеки месец?
Отговор:Здравейте, Ако изпитите са общообразователни като езикова култура и компютри, то трябва да следите извънредните дати, които се посочват в Мудъл. Ако става въпрос за курс към програмата, то е необходимо да се разберете с преподавател за дата на изпит и да представите индивидуален протокол. Хубав ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, искам да попитам дали, при записана майнер програма, може да се взима стипендия до края на обучението и успеха за стипендия от първата специалност ли зависи? И ако не е взет някой курс от майнер програмата,но от първата специалност е взето всичко и успеха е над 4и50 взима ли се стипендия или не ? :) Благодаря
Отговор:Здравейте, Когато кандидатствате за стипендия се взима успехът само от основната програма, Майнър програмата не се включва. Можете да кандидатствате за ЕСФ стипендии с резултат минимум 4.00, но дали ще вземете стипендия зависи от броя отпуснати стипендии и резултата на останалите кандидатстващи. Хубав ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, бих искал да попитам оценката по български език в първи курс дистанцционно обучение "Бизнес администрация" от колко текущи оценки се състои, поради причината, че имам оценка по презентация , оценка от есе, явих се и на тест, но в протокола съм оформен с няма оценка?
Отговор:Здравейте, Моля обърнете се към секретарите на дистанционно обучение - 02/8110578 и 8110538. Хубав ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, каква е таксата за явяване на защита на Бакалавърска теза и в какъв срок се заплаща? Благодаря предварително!
Отговор:Здравейте, Таксата за защита на бакалавърска степен е 100 лв. и се заплаща една седмица преди датата на защитата. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, Искам да попитам дали в сегашната поправителна сесия има изпит по Бизнес изчисления с преподавател проф.д-р Радослав Цончев?
Отговор:Здравейте, В момента (до 6.07.2014 г.) тече редовна сесия за пролетен семестър 2013/2014 г. Можете да се обърнете към преподавателя или към секретар на програмата, за да ви кажат кога има изпити в тази сесия. Ако изпитът ви при този преподавател е от стар семестър е необходимо да се договорите за дата на изпит и да предоставите индивидуален протокол. Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Бих желала да попитам , в кой ден и час мога да намеря преподавател Нинел-Кьосева,защото имам въпроси а не знам къде да я открия?
Отговор:Здравейте, Моля, обърнете се към секретар на програмата, в която се обучавате. Хубав ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте,септември ще има ли допълнителна сесия - поправителна? Нямам възможност да си взема част от изпитите сега, поради пътуване.
Отговор:Здравейте, Няма септемврийска поправителна сесия, но можете да си вземете изпитите с индивидуални протоколи и договорка с преподавател. Хубав ден!
Консултант:Силвия Борисова


Вашето име:
Въпрос: