отпечатайOn-line консултиране

Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56

Въпрос:Здравейте, Не мога да се запиша електронно за следващия семестър. Избирам от меню Регистриране - Записване на семестър, от там посредтата на страницата горе - Записване за: Есенен сементър 2014 - 2015, но ми дава съобщение, че трябва да си сменя паролата и изход, който ме връща в началната страница на моя профил. Какво всъщност трябва да се направи за да се запиша он-лайн?
Отговор:Здравейте, Това което трябва да направите е да си смените паролата, с която влизате в e-student. Хубав ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, бих искала да попитам мога ли да се явя на повишителен изпит по предмет, който ми е задължителен по учебна програма, като си извадя индивидуален протокол от отдел "Студенти" и лично ли трябва да говоря с преподавателя? Как се уточнява датата за повишителния изпит, ако явяването на такъв е възможно? Благодаря предварително!
Отговор:Здравейте, За да се явите на повишителен изпит е необходима договорка с преподавател за дата и индивидуален протокол, който се вади от отдел "Студенти". Успешен ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, Възможно ли е да се запише магистратура през есенния семестър, без да съм защитил бакалавърска теза (като всички кредити от бакалавъра са взети)? Благодаря.
Отговор:Здравейте, Можете да запише магистратура със статус "курсист", като в рамките на този първи семестър трябва да защитите бакалавърската ви теза. Хубав ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, Кога има поправителна сесия ?
Отговор:Здравейте, В НБУ няма поправителна сесия. Невзетите изпити се взимат с индивидуална договорка с преподавател и индивидуален протокол. Хубав ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Възможно ли е да заплатя такса за явяване на дипломна защита за бакалавърска степен по банков път?
Отговор:Здравейте, Имате възможност да заплатите по банков път, като в основание за плащане посочите вашият факултетен номер. Хубав ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Искам да попитам аз завърших 4 семестър магистратура държавен изпит или дипломна работа трябва да подготвя?
Отговор:Здравейте, Моля обърнете се към програмен директор, за да ви консултира какви възможности имате. Хубав ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Защо не мога да се свържа с телефонните номерата на нбу?
Отговор:Здравейте, Телефонната система на НБУ се обновява и поради тази причина свързването е по-трудно. Хубав ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте, бих искал да попитам какъв е срока за записване за държавните изпити по специалността Право. Лично ли трябва да се подаде заявлението за допускане или може чрез друго лице или онлайн. Благодаря предварително.
Отговор:Здравейте, Моля, обърнете се към Лили Димитрова на телефон 02/8110410. Хубав ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Искам да разбера дали дипломата ми е готова. Чакам я вече 5 месеца, трябва ми спешно, за да я преведа и изпратя в чужбина. Няма връзка с телефоните ви! Факултетен номер 43520
Отговор:Здравейте, Телефонната система се обновява и поради тази причина не можете да се свържете. Можете да се свържете с колегите на следния мейл: vgeorgieva@nbu.bg. Хубав ден!
Консултант:Силвия Борисова

Въпрос:Здравейте бихте ли могли да ми кажете имa ли ограничение с колко невзети изпитa може студент в 3ти курс дa се запише в 4ти курс
Отговор:Здравейте, Няма ограничение за невзетите кредити. Хубав ден!
Консултант:Силвия Борисова


Вашето име:
Въпрос: