отпечатайOn-line консултиране

Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56

Въпрос:Здравейте! Предстои ми да звърша бакалавърска степен. Желанието ми е да придължа във Вашият университет- специалност Пространствен дизайн. В описанието на специалността пише, че на изпитът при кандидатстване трябва да се представи портфолио с минимум 10 свободни работи, които представят художествените умения на кандидата. Има ли значение видът- т.е.- ако бъдат фотографии...?
Отговор:Здравейте, На този въпрос могат да ви отговорят от програмата. На линка можете да намерите координати - http://www.nbu.bg/index.php?l=434. Успешен ден!
Консултант:С. Борисова

Въпрос:Здравейте, завърших семестриално бакалавърската си програма,кога е крайният срок за записване на 9 дипломантски семестър? И дали има насрочени дати за защита на бакалавърска теза?
Отговор:Здравейте, Дипломантския семестър може да бъде записан до 01.10.2014 г., а за дати за защита можете да се обърнете към програмния директор. Успешен ден!
Консултант:С. Борисова

Въпрос:ЗДРАВЕЙТЕ ИМАМ ПРОБЛЕМ СЪС ЗАПИСВАНЕТО НА КУРСОВЕТЕ ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ СЛЕДВАХ ИНСТРУКЦИИТЕ В САЙТА НО НЕ СЕ ПОЛУЧИ ОПИСАНО Е ЧЕ ТРЯБВА ДА ИЗБЕРА МОДУЛ НА ПРОГРАМАТА НО НЕ СЕ ОТВАРЯ ПАДАЩО МЕНЮ А И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПИШЕ
Отговор:Здравейте, Можете да се запишете и без да посочвате модул. Хубав ден!
Консултант:С. Борисова

Въпрос:здрaвейте,възможно ли е дa имa зaписaн курс който не носи кредити?випуск 2000-испaнски език A2.зaписaн е кaто необходим втори език в прогрaмa Икономикa-модул Туризъм
Отговор:Здравейте, Да, възможно е да има такива курсове. Но е най-добре да се консултирате с програмен директор, за да ви каже дали трябва или не трябва да носи кредити. Успешен ден!
Консултант:С. Борисова

Въпрос:Здравейте, объркан ми е един от записаните курсове за този семестър как да го корегирам.Казаха ми да го корегирам в е-student ,но не зная как.
Отговор:Здравейте, За да промените курс или група е необходимо да влезнете в менюто "Регистрация на семестър" и да следвате стъпките, за да го промените. Хубав ден!
Консултант:С. Борисова

Въпрос:zdraveite.iskam da popitam sroka za zaplashtane na semestara za novoprieti studenti e do tozi petak nali?
Отговор:Здравейте, Срокът е до днес 22.8.2014 г. Хубав ден!
Консултант:С. Борисова

Въпрос:Здравейте, имате ли магистърски програми в областта на европеистиката задочно или под формата на он-лайн обучение защото живея в чужбина и не бих могла да посещавам редовни курсове. Погледнах каталога, но не можах да се ориентирам. Ако да, бих ли могла да се запиша с диплома по италианска филология от Софийски университет? Притежавам и бакалавърска диплома по европеистика от Холандия, но бих желала да избегна процедурата по признаването и тук. Благодаря предварително!
Отговор:Здравейте, На линка (http://www.nbu.bg/index.php?l=1787) можете да видите програмите, които се предлагат в дистанциооно обучение. За съжаление нямаме такава програма, но бихте могли да проверите информацията за вече предложените. Можете да кандидатствате с дипломата от СУ, като може да се наложи да изучавате допълнителен подготвителен семестър или отделни дисциплини. Успешен ден!
Консултант:С. Борисова

Въпрос:Здравейте! През 2011 година записах магистратура, но много скоро ми се наложи да напусна страната. На практика нямам нито един взет изпит, а таксите и за трите семестърз са ми платени. Въпросът ми е - мога ли да се върна и да продължа обучението си и в какъв период, и мога ли да посещавам отново лекции тъй като поради отцъствието ми от държавата не съм посещавала такива? Предварително Ви благодаря!
Отговор:Здравейте, За ди ви отговорим коректно какви възможности има за вас е необходимо да проверим информацията, налична в системата. Моля, обърнете се към отдел "Студенти", за да бъдем напълно коректни. Хубав ден!
Консултант:С. Борисова

Въпрос:ЗДРАВЕЙТЕ,ИЗДЪРЖАХ ИЗПИТИТЕ ЗА ВТОРА ГОДИНА -ТЕАТЪР ПРИ РОСИ ПАНАЙОТОВА,МОЖЕ ЛИ СЕГА В НАЧАЛОТО НА СЕСИЯТА 2014 ДА ЗАПИША ВТОРА СПЕЦИАЛНОСТ -ПОП И ДЖАЗ ПЕЕНЕ.ЗАПЛАЩА ЛИ СЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ТАКСА И КАКВА СУМА,ДОКОГА СЕ ПЛАЩАТ ТАКСИТЕ ЗА ТРЕТИЯ СЕМЕСТЪР 2014, БЛАГОДАРЯ
Отговор:Здравейте, Ако под втора специалност имате предвид майнър програма, то можете да я запишете безплатно ако отговаряте на всички условия - успешно взети всички изпити и успех минимум 4.50. Документите се подават в офис 124. Хубав ден!
Консултант:С. Борисова

Въпрос:здравейте, искам да попитам дали при вас има информация и архив на бившият славянски университет, той Като среди годин бях студент кьм бившият славянски университет, но прекьснах и оригинала на дипломата ми е някьде в архивите може би
Отговор:Здравейте, В НБУ няма практика да се задържат оргинални документи. Хубав ден!
Консултант:С. Борисова


Вашето име:
Въпрос: